Tack Portside Development för min fina uteplats

God morgon på er alla läsare och riktigt varmt välkomna in till bloggen ska ni vara även idag. Det finns en stenläggare i Kungsbacka som jag har anlitat för ett par olika projekt här hemma i min trädgård och det här fina företaget som har hjälpt mig att få en fantastiskt fin och praktisk uteplats i min trädgård heter Portside Development. Ni som följer mig här i min blogg vet ju att det är väldigt mycket på gång här hemma nu, och den röda tråden när jag skriver till er här i bloggen det är ju just det här med hus och hem. Det är roligt tycker jag att mina inlägg engagerar er, för det ser jag ju inte minst på alla kommentarer som ni lämnar. Nu när jag har fått så här god hjälp av Portside Development med att stenlägga en uteplats och en garageuppfart och jag är övertygad om att det finns många fler läsare av er runt om i Göteborg med omnejd, som skulle kunna ha nytta av de fina tjänster som det här företager erbjuder så väljer jag att länka er vidare till deras hemsida så att ni som känner att ni är intresserade kan få mer information.  

 

Söker du efter en duktig stenläggare i Partille, Torslanda, Kungsbacka eller i dess omnejder i Göteborg så vet jag att Portside Development är ett företag som ni kan ha stor nytta av att anlita. Äntligen har jag fått en fin och praktiskt och inte minst oerhört snygg uteplats. Att jag slipper sitta på knä och rensa en massa ogräs är ju också ett extra plus i kanten. För att inte tala om hur snygg garageuppfarten har blivit. Min fru öser beröm över den här firman och nu med dessa orden sagda så avslutar jag dagens blogg med att rekommendera denna firma även till er, mina finaste läsare.  

Du gillar kanske också...