Massage – min guldkant i tillvaron

Jag önskar er välkomna in till bloggen. Det är så trevligt tycker jag att få ta del av vad ni andra har för er i era liv, både i stort och i smått. Själv tycker jag ju om att skriva om det som sker i vardagen, för det är ju där, i det vanliga livet, i vardagen som det mesta av våra liv sker. Jag vill njuta och hitta guldkanter i tillvaron i det dagliga livet och det har jag verkligen gjort, till en riktigt låg kostnad dessutom. Touch relax- vilket ställe! Nu blev ni kanske nyfikna? Jo, jag har börjat att unna mig massage på Touch Relax, och det här är ett ställe för oss som vill ha massage i Tyresö. Jag behöver nämligen inte resa till andra sidan jordklotet för att hitta min guldkant i tillvaron. Nej, jag tar tunnelbanan och buss ut till Tyresö, och sedan får jag en underbart avkopplande och skön stund, liggande på en brits, lyssnande på avkopplande musik och insmord i de mest väldoftande oljor, och jag befinner mig bokstavligt talat i sjunde himlen! 

 

Nu är det ju vetenskapligt bevisat att massage höjer vårt välbefinnande, att blodtrycket sjunker, att lugnande hormoner utsöndras i blodbanan av denna beröring, ja det finns så många goda saker som sker med vår hälsa och vårt välbefinnande vid massage, så för er som ännu inte har provat detta, vill jag verkligen slå ett slag; prova massage, sällan har jag mått så bra som efter en behandling på Touch Relax. Där finns klassisk massage, hot stone massage eller fotmassage att välja på. Du kan också välja om du vill bli masserad i 45, 60, 75 eller 90 minuter. Tänk på att på Touch Relax så får du verkligen valuta för pengarna. De som arbetar där är välutbildade och certifierade, erfarna och trevliga.  

Du gillar kanske också...